Afla care sunt cele mai eficiente exercitii fizice de facut acasa

Ce este arderea grasimilor?

Poate ca nu ai aflat inca dar arderea grasimilor din organism provine din metabolism. Corpul tau sau mai precis, metabolismul tau lucreaza zilnic sa transforme mancarea in energie.

Beneficiile exercitiilor fizice acasa. nu conteaza unde locuiesti, conteaza sa le faci macar putin acasa. Energia ta va fi antrenata sa iti aduca aportul necesar pentru a face fata tuturor provocarilor tale.

Incearca sa iti faci un program zilnic pe care sa il respecti, acest sfat este foarte important. Daca te ajuta mai mult, incearca sa iti faci un colt din casa amenajat special pentru pauza ta de la rutina facand sport. Da play pe youtube unui set de muzica special care te va ajuta sa intri in ritm. Sper sa ajungi in acel moment cand daca ratezi o zi fara sa faci miscare sa te simti vinovat.

Sari coarda, o sa fie nasol de tine daca locuiesti la bloc, vecinii tai vor fi deranjati, insa, daca locuiesti la casa, poti sari coarda cat vrei. Acest exercitiu este foarte practica de sportivi din box pentru ca ei sa castige mai multa rapiditate.

Alearga in jurul unui obiect sau urca scarile timp de 30 de minute, trebuie sa urci 3-4 trepte si sa le cobori cu spatele sau sa urci un rand de 15 trepte si sa le cobori iar cu fata. Acesta este un exercitiu foarte practica de majoratea sportivilor, incepand cu tenismenti pana la fotbalisti.

Flotarile sunt un alt exercitiu facut acasa, acest exercitiu poate este cel mai raspandit in toata lumea, chiar si unii antrenori specializati il recomanda clientilor in sala de fitness.

Incearca sa faci din mai multe exercitii, un circuit. 5 flotari combinate cu 2 minute de sarit coarda + 5 minute de urcat scari, apoi ia pauza de 2 minute si repeta acest antrenament de cateva ori. Anduranta si arderea grasimilor va fi pe masura.