Ai visat ceva dubios, poate iti gasesti aici explicatia.

Cu totii visam. Daca nu stiai visul apare inainte sa te trezesti, cu aproximativ cateva minute inainte, poate chiar secunde.
Poate nu stiai dar unele din cele mai mari invetii au fost inspirate din vise. Cum ar fi, tabelul periodic inventat de Dimitri Mendeleyev, tabel fara de care chimistii nu ar putea face nimic. El este baza in aceasta stiinta.
Poate ai gasit acest articol pe google, asa ca iti vom spune, inventatorul motorului de cautare Google inventat de Larry Page a fost inspirat dintr-un vis.

Visele pot aduce premonitii. Visatorii spun ca pot vedea in viitor pentru cateva secunde. De-a lungul istoriei au fost cateva lucruri care s-au intamplat si oamenii au spus ca au avut premonitii in vise. Abraham Lincoln, a fost avocat si om politic, el fiind al 16lea presedinte al SUA undeva in anii 1762. Istoricii spun ca acesta a avut premonitie in vis ca va fi asasinat, ceea ce s-a si intamplat in anul 1865.

19 cazuri verificate care spun ca au avut premotii ca Titanicul va fi o catastrofa istorica.

Ce stii despre visele erotice? Spunem ca atat femeile cat si barbatii au asa ceva. Un studiu realizat de cercetatori arata ca barbatii pot avea pana la 20 de erectii pe noapte.

Activitate cerebrala creste atunci cand dormi. Tu poate crezi ca somnul este linistit si odihnitor, insa, se pare ca atunci cand dormi creierul are parte de mai multa activitate fata de atunci cand esti treaz.

Inca un lucru amuzant, pana si canii pot avea vise. De asemenea si pisicile, poate ai un asemenea animal de companie si cand doarme il auzi facand sunete ciudate, asta inseamna ca el viseaza.