Ce prepareate/alimente devine cancerigene cand sunt reincalzite

Poate nu mai este un secret, poate este inca un secret pentru unii, unele preparate sau alimente in momentul reincalzirii lor, ele isi schimba compozitia si proprietatile nutritive, iar cel mai adesea unele devin foarte periculoase, ba chiar nocive pentru noi devenind toxice.

De obicei preparam un anumit fel de mancare si il reincalzim iar si iar sa mancam in mai multe zile. Cercetatorii spun ca unee alimente care sunt in componenta acelor preparate devin foarte periculoase cand sunt expuse la temperaturi ridicate in mor repetat.
Asa ca evita sa incalzesti intregul preparat, incalzeste doar cat iti este necesar pentru o masa sau pentru o zi si evita reincalzirea folosind undele cupturului cu microunde pentru ca acele unde sunt periculoase.

Printre cele mai periculoase alimente se afla: spanacul, telina, sfecla, cartoful, ouale, carnea de pui, ciupercile si multe altele, insa acestea enumerate de mine sunt principalele care devin foarte periculoase.

Sa va povestesc putin despre carnea de pui, cercetatorii au aflat ca daca mancati pui la mai mult de 24 de ore de la gatire, puteti provoca unele probleme digestive foarte grave deoarece proteinele structurii din cadrul carnii de pui se modifica. Carnea de pui contine mult mai multe proteine fata de orice alt tip de carne rosie.