Sfaturi simple penru parintii singuri

Exista din ce in ce mai multe relatii distruse care rezusta cu parinti singuri. Poate ca unele cazuri sunt fericite pe cand altele devin dezastruase. Sa ai stabilitate dupa o relatie este foarte usor.

Ia-ta cateva sfaturi simple si utile.

1. Nu te neglija. Nu face asta ! Multi parinti singuri isi pun copii pe primul plan iar ei se pun pe ultimul loc in viata si prioritati. Asa ca ei devin extenuati si fara respect de sine, asa ca totul va deveni oribil. Ai grija de tine, nu te neglija si ai mare grija ca tu sa primesti putina rasplata pentru toata munca pusa.

2. Uneste-ti fortele cu un alt parinte singur. Poate ca un alt parinte care este singur de mai mult timp iti poate impartasi din experienta lui. Poti gasi asemenea persoane la scoala copiilor, activitatile extrascolare sau chiar pe aplicatii mobile, tot suntem in secolul internetului si a vitezei, asa ca totul poate fi simplu.

3. Accepta sa fii ajutat. Nu face totul singur, nu fii supererou sau eroina, totul suna a singuratic si nu ai nevoie de asta. Ai nevoie de persoane in viata ta, doar ele te pot ajuta.

4. Evita rutina. Este cea mai urata chestie ce ti se poate intampla. Fara sa iti dai seama o sa intrii intr-o bucla si greu o sa mai poti iesi. Fa activitati care sa te faca sa iei din propriul meudiu „toxic”, actvitati care iti pot stimula curiozitatile sau adrenalina.

5. Gandeste mereu pozitiv. Gandeste ca totul este frumos si totul va fi bine. Nu ai nevoie ca cineva sa iti spuna asta, trebuie sa ti-o spui singura/singur.

Totusi, poate daca ai ramas singur din motive de comunicare sau de fidelitate, poate ca nu este cel mai urat lucru ce ti s-a intamplat. Glumind, unii au tatuaje cu numele fostilor iubiti pe corp.